Over vlammetjes

Ik neem jullie even terug mee naar december 2016. Mijn stiefmama doet een Music For Life-actie voor Ambulance Wens België. Ze gaat zelf de centjes brengen in de Schorre en Bram is zichtbaar onder de indruk. Net zoals wij, want de aanzet van haar actie: mijn papa die op dat moment, onbewust, zijn laatste maand inzet. Ik kan de beelden nog steeds niet bekijken zonder tranen met tuiten.

Enkele dagen na Music For Life krijg ik telefoon, mijn papa. Hij vraagt of ik nog verlof kan krijgen die week. We gaan met de ganse familie een dagje naar de Efteling, dankzij Ambulance Wens. Hun manier om mijn stiefmama te bedanken voor haar inzet en mijn papa’s laatste wens in vervulling te zien gaan. Mijn bazen zorgen voor mijn verlof en twee dagen later staan we in Kaatsheuvel. Steenkoud en een beetje ongemakkelijk. Iedereen gaapt ons aan. Ik denk de hele tijd: “Jaja, hij is ziek. Loop nu maar door.” Toch zag ik hoeveel hij genoot van met iedereen samen zijn. Siska een flesje geven, ons allemaal nog eens stevig knuffelen. Achteraf gezien toch heel mooie herinneringen met mijn papa die ik nu voor altijd kan koesteren. En dat is wat telt! We hebben afscheid kunnen nemen en ons nog een laatste keer geamuseerd met hem. Minder dan een maand was hij niet meer tussen ons.

Om dit jaar ook m’n steentje bij te dragen verkoop ik zelfgebakken vlammetjes. Je koopt jouw zakje voor €5. Daarmee steun je uiteraard Ambulance Wens België. Omdat die laatste wensen belangrijk zijn. Niet alleen voor de patiënt maar ook voor hun familie.

Bestel jouw zakje via het bestelformulier. Sharing is caring, ik bak met plezier veuuuul koekjes :-)

Over het verlies van mijn papa schreef ik reeds hierzo.

One thought on “Over vlammetjes

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *