Ons verhaal

Ik ben mama van Siska en vrouw van Tom én ook af en toe gewoon Tessa. Al moet ik toegeven dat ‘gewoon’ Tessa eigenlijk vaak achterwege blijft. Prioriteiten hé…

Mijn grote droom is om mijn eigen kinderdagverblijf te starten. Het is altijd een passie geweest van mezelf om bezig te zijn met kinderen. Als kind ging ik babysitten op de kindjes van de buren en toen ik ouder was als animator op kamp mee. Op de hogeschool deed ik poging om een bachelor in het onderwijs te behalen. Lesgeven en dan vooral lesvoorbereidingen en leerplandoelen zijn m’n ding niet, ik wil plezier maken met de kinderen. Knutselen, verhalen voorlezen of samen een toren bouwen. En toen wist ik wat ik wél wou: werken in een kinderdagverblijf. En om dat te mogen doen heb je een kwalificatiebewijs nodig, erkend door Kind & Gezin. Daarom start ik eind september de opleiding ‘verantwoordelijke in de kinderopvang’.

In de zeldzame vrije tijd als mama ga ik nog steeds mee op kamp maar dan als hoofdbegeleiding (en neem ik mijn gezin gewoon mee). Binge-watch ik samen met de echtgenoot regelmatig wat series of probeer ik eens wat lekkers uit mijn oven te toveren. Stiekem zou ik ook vaker tijd moeten maken voor beweging maar ik gebruik nog veel te graag mijn astma als excuus. Shame on me. 

Zo, dat weet je dan ook weer. :-)

 

3 thoughts on “Ons verhaal

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *