merci, Sinterklaasje!

Zoals in vele Vlaamse gezinnen kwam in het weekend voor 6 december de goedheilig man langs om ons kindje te verwennen. Thuis bracht de Sint een groot speelhuisje, hij heeft ‘t op de groei gebracht. Siska was geïnteresseerd maar ‘t was nog wat moeilijk.

Bij Pépé en Mimi bracht hij een gigantische stapeltoren en een speeltje waarin balletjes met veel lawaai ronddraaien. Ik denk dat iemand het een goed idee vond om lawaaierig speelgoed vooral mee te geven naar huis. De koekjes op de foto had de goede man voor mama en papa meegebracht natuurlijk.

Ook bij Bonneke en Bompa kwam hij langs, ook daar werd een mooie stapeltoren geleverd, hij had namelijk al gezien dat Siska dat wel leuk zou vinden om niet alleen thuis ermee te kunnen spelen. En ook een vormsorteerder om ‘s maandags bij Bonneke te ontdekken.

Tot slot kwam hij ook nog eens extra aan onze deur, in naam van overgrootmoeke. Dat liet de Sint leveren aan huis, die man weet dat wij niet veel tijd hebben. Hoort en ziet alles zeker? :-) Ook hier zat een toffe stapeltoren, eentje die ook leuk is in bad en een serie houten autootjes.

In die levering zat niet alleen leuks voor Siska maar ook voor mij, ik kreeg een mooie stoffen opbergzak voor Siska’s speelgoed. Hoera, nu kan het park terug ingezet worden als speelterrein in plaats van oversized opbergmand.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top